Gathering of the Tribes

Gatherings is een bewust evenementenbureau dat samen met al bestaande tribes en groepen evenementen organiseert.

Zo verzorgen wij:

  • artiesten en muzikanten
  • bewuste sfeerbeheer
  • kunstzinnige acts en podiumkunsten
  • spirituele randprogrammeringen
  • kunst en rituelen
  • trainingen en ondersteuning bij groepsprocessen

Onze tribes bestaat uit artiesten, muzikanten, therapeuten, psychologen, kunsteaars, ervaren sjaministische healers, elders (wisdom keepers), docenten, masseurs, antroplogen, ecologen, creatieve bouwers en organic cateraars uit verschillende delen van de wereld.

‘’Community gedreven evenementen’’

Ontmoet de tribes:

De Paradijsvogels

De Paradijsvogels hebben de afgelopen jaren naast eigen tribe samenkomsten, ook meerdere festivals en feesten georganiseerd en een heleboel (healing)areas, randprogrammeringen en sfeerbeheer op festivals verzorgd.

Een kijkje in onze vogel tribe> smoelenboek

WIJ ZIJN DE PARADIJSVOGELS

FireHouseSound

In the Gambia ben ik veel naar FireHouseSound geweest en heeft hun muziek, hun feesten en fans mij ontzettend veel geleerd en gegeven in mijn journey of life. Fireman en vele van de crew zijn ook mijn vrienden geworden, het voelt dan ook als een enorme blessing dat zij weer naar Europa komen om The Motherlands energie te verspreiden.

Hou jij van Roots Reggae & Dancehall?>

FIREHOUSESOUND INT.Diensten

Gatherings of The Tribes ondersteunt bestaande tribes en groepen met hun organisatiestructuur. Deze tribes hebben vaak al prachtige waardes en expressies gecreëerd die zij uitdragen met hun missie de wereld in.

Gatherings of The Tribes organiseert samen met tribes verschillende evenementen en zijn ook te boeken voor programma’s en producties op maat, zoals: