Wat doet Gatherings of the Tribes

Gatherings of The Tribes ondersteunt bestaande tribes en groepen met hun organisatiestructuur. Deze tribes hebben vaak al prachtige waardes en expressies gecreëerd die zij uitdragen met hun missie de wereld in. GoTT helpt hun organisatiestructuur vooral op gebied van registratie, administratie, boekhouding, management, boeking en tours te verstevigen en professionaliseren. Zodat de tribes meer gronding kunnen krijgen in de samenleving waar zij zijn.

De meeste van de tribes waarmee wij samenwerken zijn ook gericht op evenementen organiseren. We vinden het dan ook heerlijk om mee te denken en te organiseren bij hun events. Zo biedt GotT assistentie bij productie, organisatie- en facilitair management.

Gatherings of The Tribes is dus eigenlijk een bewust evenementenbureau met een hartgedragen energie en netwerk voor de groepen waarmee ze samenwerken en waarvoor zij gatherings voor organiseren!

Diensten

Gatherings of The Tribes organiseert samen met tribes verschillende evenementen en zijn ook te boeken voor programma’s en producties op maat, zoals: