Persoonlijke donatie link

Ik geloof dat geld een heel krachtig promotie- en waarde tool is. Naast dat je iemand kan belonen voor een dienst of een service, zouden we ook mensen kunnen promoten voor hun natuurlijke zijn, hun goeie daden of omdat we blij zijn dat er zulke mensen in de wereld zijn. Hierdoor zorgen we dat onze geldstroom, de economie die we creëren ook hart gedragen energie krijgt.

Zo heb ik in Gambia weleens geld gekregen van gambianen omdat ik hun taal probeerde te spreken op de markt, alsof ik fooi kreeg. En een andere keer omdat ik een keer iets specifiek betekende voor de familie, werd ik betaald. Ik ontving geld voor iets wat ik deed omdat ik het leuk vond om te doen, en zelfs heel natuurlijk aanvoelde, waar ik niet eens had bedacht dat daar een geldtransactie tegenover stond. De waardering die ik hiermee ontving raakte mij diep.

Als geld jouw waardering draagt, kan dit enorm voedend zijn, niet enkel op materialistische lagen maar juist ook op de energie lagen.

Een persoonlijke donatie is dus een geldbedrag, met eventueel een bericht dat direct naar mij gaat. Hoe klein of groot de bedragen zijn maakt niet uit, het gaat om de waardering die jij eraan koppelt. Deze bedragen zal ik dus niet inzetten voor projecten maar ondersteunt en promoot jij mij dus persoonlijk, enkel voor wie ik ben. Hiermee geef jij mij persoonlijk meer financiële ruimte om voor mijzelf te zorgen en het leven in te richten zoals het bij mij past. Waarmee ik nog meer in creatie kan leven en ik meer creatie kan geven aan de wereld.

Hoi, wil je mij betalen voor Persoonlijke donatie aan Marisse ? Het bedrag mag je zelf kiezen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!

#becomemycommunity #joinmysupportsytem #promootmewithmoney