Mentor

Wil er iets bij jou in beweging komen of aan het licht komen en heb jij het gevoel dat ik jou daarbij kan helpen? 

Ik heb een aantal plekken per maand voor coachingsgesprekken. Ik ben geen therapeut of een fulltime coach, maar begeleidt al jaren mensen een stapje verder op hun pad. Dit doe ik dan ook als ervaringsdeskundige en als medicijnvrouw.

Met welke ervaringen kan ik jou een stapje verder helpen? 

Zelfstandig ondernemen- ontwikkelingsprojecten- eigen waarde- geldzaken- ordenen en structureren (zowel gevoelsmatig als fysieke vorm)-  antropologie (NL en West-Africa)- navigeren van jouw lichaams informatie- hoogsensitiviteit-  zelfzorg- reizen in het onderbewustzijn- genetisch verleden- vrouwelijke energie- levensenergie- leven vanuit authenticiteit.  

Integratie sessies (vanaf €65,- per sessie) 

Vanaf jongs af aan kwam ik vaak in gesprekken bij diepere wijsheden, over de wereld, compassie en hoe alles met elkaar verbonden is. Door middel van mijn avontuurlijke levensstijl ben ik deze ook steeds verder gaan onderzoeken en gaan belichamen. Op dit pad ben ik met verschillende culturen en tradities in aanraking gekomen. Waarin ook verschillende vormen zoals planten, spirits, engelen en dieren een belangrijke rol spelen. En ik leerde steeds beter met hen samen te werken. Dit wordt ook wel het pad van de medicijnvrouw, of sjamanisme genoemd.

Naast dat ik een paar keer per jaar ceremonies geef en begeleid (soms in combinatie met plant medicijnen) waar deze lagen aanwezig kunnen zijn, vul ik dit dus ook aan met een aantal coaching/mentor plekjes per maand. Waar we door middel van communicatie, beweging en lichaamsbewustzijn jou een stapje verder brengen in het integreren van wat jij voelt.

Boeking aanvragen