Mentor

Wil er iets bij jou in beweging komen of aan het licht komen en heb jij het gevoel dat ik jou daarbij kan helpen?

Naast dat ik een paar keer per jaar ceremonies geef en begeleid (soms in combinatie met plant medicijnen) heb ik ook een aantal plekken per maand voor coachingsgesprekken. Ik ben geen therapeut of een fulltime coach, maar begeleidt al jaren mensen een stapje verder op hun pad. Dit doe ik dan ook als ervaringsdeskundige en als medicijnvrouw.

Vanaf jongs af aan kwam ik vaak in gesprekken bij diepere wijsheden, over de wereld, compassie en hoe alles met elkaar verbonden is. Door middel van mijn avontuurlijke levensstijl ben ik deze ook steeds verder gaan onderzoeken en gaan belichamen. Op dit pad ben ik met verschillende culturen en tradities in aanraking gekomen. Waarin ook verschillende vormen zoals planten, spirits, engelen en dieren een belangrijke rol spelen. En ik leerde steeds beter met hen samen te werken. Dit wordt ook wel het pad van de medicijnvrouw, of sjamanisme genoemd.

Met welke ervaringen kan ik jou een stapje verder helpen?

Zelfstandig ondernemen- ontwikkelingsprojecten- eigen waarde- geldzaken- ordenen en structureren (zowel gevoelsmatig als fysieke vorm)- antropologie (NL en West-Africa)- navigeren van jouw lichaams informatie- hoogsensitiviteit- zelfzorg- reizen in het onderbewustzijn- genetisch verleden- vrouwelijke energie- levensenergie- leven vanuit authenticiteit.


Integratie sessies (vanaf €65,- per sessie)

Heb je een medicijnreis gehad of een diepe ervaring die je graag verder in jouw leven wil integreren of verhelderen? Samen kunnen we onderzoeken welke stukken meer ruimte in jouw leven mogen krijgen en zal ik je assisteren hoe je die ruimte in kan nemen.

Consult over West-Afrika (vanaf €55,- per sessie)

Ga je binnenkort naar West-Afrika en zou je graag wat voor-informatie willen. Ik kan toelichtingen geven over de cultuur, ontwikkelingsprojecten, educatie en spiritualiteit, of mooie combinaties daarmee.

Talent professionaliseren (vanaf €65,- per sessie)

Wil jij jouw kracht of talent echt in gaan zetten de wereld een mooiere plek te maken. Ik kan je helpen om jouw energie of ideeën te structureren naar heldere stappen en doelen. Dit heeft bij eerdere sessies geleid naar een bedrijfsregistratie, samenwerkingen, websites en verbindingen met de huidige maatschappij maar ben ik vooral erg benieuwd wat jouw behoefte is!

Mocht je naast de bovenstaande sessies een andere vraag of behoefte hebben waarbij je denk dat ik je kan helpen, neem dan even contact met mij op.

Consult aanvragen