FIREHOUSESOUND Int.

FireHouseSound is de meest bekende Roots Reggae en Dancehall artiestengroep In The Gambia. Onder leiding van DJ Fireman, die de groep meer dan 20 jaar geleden startte, heeft de groep meerdere bekende DJ's en artiesten een platform geboden in The Gambia. 

Zo hebben ook vele Jamaicaanse artiesten hun feesten bezocht en opgetreden. De Sound heeft dan ook al lang internationaal publiek bereikt, maar pas in begin 2020 hun eerste Europese tour gehad. Die werd na 7 van de 16 shows helaas stopgezet i.v.m. corona. Maar binnenkort zijn ze terug op Europees grondgebied!


FirehouseSound zijn met hun shows altijd een platform geweest voor dj en artiesten uit The Gambia. Waarvan vele van hen ook internationale carriers hebben opgebouwd en er zelfs een aantal in het buitenland zijn gaan wonen. FireHouseSound crew members bestaat nu uit 43 leden, verspreid over heel de wereld.

Nu met de organisatiekracht van Gatherings of the Tribes richten we ons op een Europeese Zomertour in 2024 met DJ Fireman en vele van de FireHouseSound crewleden.

Hun feesten, zijn meer één grote dansende en zingende meditatie, waar de emoties enorm oplaaien. FireHouseSound bevrijd met hun vuur.

Bezoek FireHouse Sound op Facebook

Waarom hun socials te volgen, voor de zondag live sessie! DJ Fireman probeert elke zondag online te komen en geeft daar soms wel een uren durende live sessie voor al zijn fans die niet zijn shows konden bereiken en zijn fans in het buitenland.

Bezoek hun show tijdens je vakantie in Gambia

Een echte aanrader is de bar Lama Lama (nice to be nice) waar FireHouseSound elke woensdag draait. Al 14 jaar treden zij elke woensdag op en is Lama Lama een soort van clubhuis voor hen geworden. Sinds een aantal jaar managed Dj Fireman de bar ook zelf. Lama Lama is te vinden in de stad Bakkau in the area African Village.

Diensten

Wil je meer over de crew members weten en eventueel boeken?

Wil je meer over de crew members weten en eventueel boeken?