Get to know the crew

DJ Fireman, draait na een carrière als radio-dj, nu al ruim 20 jaar zalen vol in The Gambia met de beste Reggae Roots and Dancehall. Hij wordt nog steeds na vele jaren aan de top beschouwd van de beste Reggae Roots dj van The Gambia. Hij weet het vuur altijd goed op te laaien tijdens zijn feesten en staat onder andere bekend om zijn enorme dubplate collectie.

Hij heeft opgetreden in: The Gambia, Senegal (Dakar en Casamance), Nigeria (Abuja) Italië (Torrino, Palermo), Duitsland (Stuttgart, Freiburg, Offenburg), België (Antwerpen) en Oostenrijk (Wenen).
Hij heeft samengewerkt met: Sizzla, Richie Spice, Frankie Paul, Morgan, Bennieman, Jah Vinci, Everton Blender, Luciano, Freddie Mcgregor, Busy Signal, Anthony B, Norrisman, Mutabaruka en Culture.
In 2024 is zijn tweede Europese tour

DJ FlexFyah, is na jaren in Griekenland te hebben gewoond, vorig jaar in Nederland gesetteld. Waaruit hij nu zijn vibes zal delen! Hij maakt elke crowd aan het dansen met Afrobeat, Reggae, Dancehall en Latin sets.

Hij heeft opgetreden in: The Gambia, Senegal, Griekenland en Nederland.
Hij heeft samengewerkt met: Beenie man, Jah Bouks en Jah Vinci.

Marisse Rose, is naast creatieve ondernemer, ook altijd kind aan huis geweest in de muziekwereld en is zij danseres, creatieve content creator, event organizer en songwriter. Ook is ze hard op weg met het maken van haar eigen muziek..

Zij assisteert FireHouseSound Int. bij hun bedrijfsorganisatie en is de Europese agent van FireHouseSound.


Diensten

Wil je meer over de crew members weten en eventueel boeken?