IN SISTERHOOD MET MARISSE

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met vrouwengroepen en zusterschap was zo’n 7 jaar geleden in West Afrika. In de jaren dat ik daar leefde, ben ik diep verbonden geweest met een aantal vrouwengroepen, wat een heel mooi diep proces bij mij opende. In verbinding staan met andere vrouwen en regelmatig met elkaar samenkomen, geeft voor mij een enorme versterkende kracht. Ook leerde ik veel over mijzelf, mijn eigen kracht en de kracht van vrouwen, door een diepere band met vrouwen aan te gaan en bij evenementen aanwezig te zijn die voor vrouwen georganiseerd waren.

Toen ik in 2019 terug in Nederland ging wonen, ben ik hier ook volop in het vrouwenwerk gedoken. Zo heb ik verschillende trainingen gevolgd, gericht op vrouwen en gericht op verbinden op verschillende lagen. Vanuit daar ben ik uiteindelijk gaan helpen met het begeleiden van vrouwencirkels en innerlijk werk. Waarbij ik gebruik maak van mijn kennis en ervaringen in energiewerk, herbalisme, sjamanisme, dans en lichaamsbewustzijn.

Ondertussen is mijn leven verrijkt met verschillende sisters en sisterhoods. Zo heb ik in Nederland een soulsister groep. En staan er verschillende sisters in Nederland en The Gambia heel dichtbij in mijn leven, waarin we met elkaar een support systeem hebben, elkaar zien en voelen op diepe lagen van ons leven en we ruimtes creëren om vanuit onze vrouwelijke energiehuishouding te leven.
Met: In Sisterhood met Marisse, wil ik de gedragenheid onder vrouwen nog verder verspreiden. Bied ik door middel van workshops, trainingen, evenementen en travels, de mogelijkheid om samen met mij te zijn en verder het onderzoek in Sisterhood aan te gaan.

Kijk op evenementen voor de aankomende vrouwen evenementen >>