Wie zijn wij

NikkiMarisseNoby

Maghdalena

Nikki
Nikki

Nikki: is de oprichter van de Wij zijn de Paradijsvogels, dit was in 2016. Wat begon als fijne samenkomsten tussen vrienden werd een vorm van leven en werken met elkaar.

Als kunstzinnige therapeut heeft zij zich ontwikkeld tot geweldige facilitator waarin ze gespecialiseerd is grotere groepen (tot wel 500 man) te begeleiden in dieper voelen en authentieke expressies. Ze wordt dan ook wel eens de moeder van de tribe genoemd. Daarnaast is zij een master in biologische taarten bakken!

Marisse: is in 2019 bij de Paradijsvogels gekomen waar ze de evenementen en bedrijfsorganisatie heeft geprofessionaliseerd. Met de jaren is zij Nikki’s rechterhand geworden in de zorg voor de tribe, waar Nikki voelt waar er naar toe bewogen mag worden, biedt Marisse daar de structuur voor aan. Marisse heeft ontzettend veel gevoel bij het opzetten van sociale communities en heeft o.a. ook veel verbindingen in West-Afrika.

Daarnaast biedt zo veel dans- en wisdom programma's aan voor hun evenementen. Heeft zij een groot muzikale artiesten netwerk om haar heen waarmee ze het heerlijk vindt dans feestjes op te zetten. Naast muziek is zij ook diep verbonden met planten, vraag haar eens over de Miracle-tree Moringa.

Noby: is met zijn 20 jaar één van de jongste tribe members. Desalniettemin is hij één van de krachtigste healers van het veld, een energetische chirurg noemen we hem ook wel. Met op zijn 18e al een master kundalini teacher en vele kosmische energieën trainingen voldaan te hebben zorgt zijn aanwezigheid/space holding en healings voor veel zuiverheid. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring in stageverlichting en creatief bouwen, waar hij dus ook letterlijk verlichting geeft aan de Tribe. En dan hebben we nog niet eens over zijn muziek met de gitaar en drums gesproken, hallelujah!Maghdalena- Dragonfly: is al ruim 40 jaar actief als sjamaan in Nederland. Zij is een wisdomkeeper, spaceholder, healer en elder in het veld van de Paradijsvogels. Zij heeft vele specialisaties, waaronder sacred sexuality, intimiteit, relaties, geboorte en dood doula, die ze zowel voor de tribe als tijdens evenementen inzet. 
Wat doet deze vrouw niet... Deze vrouw heeft een krachtige bedding en een enorme speelsheid met het leven. Ook maakt zij prachtige kruidenmengsels en oliën om je leven en lichaam te verrijken.


Diensten

Wil jij meer over de Wij zijn de Paradijsvogels te weten komen.