Plant medicijn reizen in Nederland

Ik begeleid regelmatig plantmedicijn reizen, waarbij je op een sjamanistische en therapeutische wijze wordt ondersteund. Dit is voor mensen die zelf de ‘’calling’’ van het medicijn hebben gevoeld en die dieper willen onderzoeken in zichzelf.

Plantmedicijn reizen zijn geen quick fix voor problemen. Wel kan zij hernieuwde waardes, inzichten en gevoelens geven en jouw systeem voelbaar opschonen.

Om het plantmedicijn echt te kunnen ervaren is het fijn al wat meer met de natuur afgestemd te zijn en een ruim beeld te hebben over zelfontwikkeling. Ik adviseer dan ook eerst ervaringen op te doen met alternatieve gezondheidszorg en soms ook reguliere gezondheidszorg. Ademwerk, workshops zonder medicijnen, therapie en trainingen zijn ook fijne ervaringen om al dieper te onderzoeken en ervaren. Hierdoor kan je soms het medicijn (de werking) van de plant ook beter ontvangen. 

Tijdens plantmedicijn reizen wordt er bijna altijd gevraagd over te geven aan het hoger bewustzijn van de plant. Waar jouw bewustzijn en denken vaak maar een klein onderdeel zijn en de reis vooral om spirituele, emotionele en lichamelijke ervaringen gaat.

Ik begeleid enkel bij privécentrums, zij verzorgen ook de aanmeldingsprocedure. Je kan je dus niet aanmelden bij mij. Wel geef ik regelmatig openbare Wisdom talks over plantmedicijnen en voor en nazorg mentorship.

Groepen waarmee Marisse Rose verbonden is:

Marisse Rose is verbonden met: