Vrouwengroep Hoeksche Waard 2023 (sept-feb)

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan een vrouwengroep? Woon je in de Hoeksche Waard of omstreken en wil jij de aankomende 6 maanden verdiepen in jouw eigen vrouw zijn en hoe we een versterkende factor voor onszelf en elkaar kunnen vormen?

Deze reeks bijeenkomsten zal het thema “Ondersteunen” hebben. Het ondersteunen van jezelf en het ondersteunen van sisters en de community om je heen. We zullen in een tijd waarin het buiten alleen maar donkerder wordt, steeds meer naar ons innerlijk licht bewegen.  

Facilitator Marisse zal jullie mee nemen in een ruimte vol openheid, liefdevolle aanwezigheid, gelijkwaardigheid, beweging en lichaamsbewustzijn. Ze staat bekend om  haar down-to-earth mentaliteit en nuchtere uitleg van diepere onderwerpen. 

Deze vrouwengroep houdt in dat we van september tot december elke maand één maandagavond samenkomen en een afsluitende dag hebben in februari. Daar gaan we met een klein groepje vrouwen (max 15) een bepaald thema behandelen. Met dit thema gaan we oefeningen doen en ervaringen delen, op een zeer gelijkwaardige manier. We bezitten namelijk allemaal een stukje wijsheid wat we met elkaar kunnen delen. Ook krijg je diverse tools mee naar huis die je tijdens deze maanden en daarna in jouw leven verder uit kunt lichten en in kunt zetten. 

Over facilitator Marisse van Drunen. 

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met vrouwengroepen en zusterschap was zo’n 7 jaar geleden in West Afrika. In de jaren dat ik daar leefde, ben ik diep verbonden geweest met een aantal vrouwengroepen, wat een heel mooi diep proces bij mij opende. In verbinding staan met andere vrouwen en regelmatig met elkaar samenkomen, geeft voor mij een enorme versterkende kracht. Ook leerde ik veel over mijzelf en mijn eigen kracht, door van andere vrouwen te leren en bij evenementen/ceremonies aanwezig te zijn waar alleen vrouwen waren. 

Toen ik in 2019 terug in Nederland ging wonen, ben ik hier ook volop in het vrouwenwerk gedoken. Zo heb ik verschillende trainingen gevolgd, met enkel vrouwen, gericht op verbinden op verschillende lagen. En van daaruit ben ik uiteindelijk gaan helpen met het begeleiden van vrouwencirkels en innerlijk werk. Waarbij ik gebruik maak van mijn kennis en ervaringen in energiewerk, herbalisme, sjamanisme, dans en lichaamsbewustzijn.

Afgelopen lente heb ik de eerste reeks vrouwenbijeenkomsten gegeven in de Hoeksche Waard (mijn geboorteplaats). Deze bijeenkomsten waren echt nog mooier dan ik van tevoren had durven dromen! Met elkaar zijn we diep ingedaald in onze vrouwelijke energie, wat bij iedere aanwezige vrouw een prachtige reis in beweging heeft gezet. Deze aankomende reeks gaan we verder met hoe we onze energie kunnen inzetten in ondersteuning richting onszelf, onze sisters en onze community.

Voor wie is deze vrouwengroep:

Voor iedereen die zich identificeert als vrouw en daar dieper in wil ontwikkelen. De bijeenkomsten zijn in de Hoeksche Waard. Vrouwen net buiten de Hoeksche Waard zoals omgeving Dordrecht en Rotterdam zijn ook van harte welkom. Voor deze groep is geen ervaring met vrouwengroepen vereist en we verwelkomen alle afkomsten, nationaliteiten en geloofsovertuigingen.

Kosten en commitment:

De kosten voor de gehele reeks is €175,-

We vragen aan iedereen die zich aanmeldt om te proberen bij alle keren aanwezig te zijn. Het is ook nog mogelijk oktober of november aan te sluiten. Stuur mij even een berichtje of kijk op 

https://hipsy.nl/shop/23768-vrouwengroep-hoeksche-waard-sept-feb

Datums en tijdstippen:

Maandagavonden vanaf 19:15 inloop, start 19:30 tot uiterlijk 22:00

18 september
16 oktober
27 november
11 december

en als afsluitende dag, zondag 18 februari (van 13:30 tot 18:30)