Gathering of the Tribes

Fundering:

Gatherings of The Tribes (GoTT) ondersteunt tribes met hun organisatiestructuur. Deze tribes hebben vaak al prachtige waardes en expressies gecreëerd die zij uitdragen met hun missie de wereld in. GoTT helpt hun organisatiestructuur vooral op gebied van registratie, administratie en boekhouding te verstevigen en professionaliseren. Zodat de tribes meer gronding kunnen krijgen in de samenleving waar zij zijn.

De meeste van de tribes waarmee wij samenwerken zijn ook gericht op evenementen organiseren. We vinden het dan ook heerlijk om mee te denken en te organiseren bij hun events. Zo biedt GoTT assistentie bij productie, organisatie- en facilitair management.

Gatherings of The Tribes is dus eigenlijk een bewust evenementenbureau met een hartgedragen energie en netwerk voor de groepen waarmee ze samenwerken!

Tribes:

We werken met verschillende tribes samen. Dit zijn groepen die bepaalde waardes, kunsten, energie en eenheid de wereld in brengen. We kennen natuurlijk oude culturele tribes zoals Aboriginals, Maya’s, Lakota’s of cultuur en familie volken in Afrika zoals de Mandinka’s en de Zulu’s. Maar ook kun je zien dat er in de wereld een verschuiving plaatsvindt en dat er nieuwe tribes ontstaan. Nieuwe groepen die samenkomen om samen een waarde te uiten, die de wereld in te brengen en te leven.

Hoe kan het ook anders in een wereld waarin reizen over de wereld best gemakkelijk is, er al vele eeuwen volken en mensen zijn geëmigreerd, mensen van verschillende achtergronden met elkaar getrouwd zijn en gemixt nageslacht hebben. Er is een wereld ontstaan waar je niet meer gebonden hoeft te zijn aan één land, een cultuur of samenleving. Hierdoor is veel van de originele cultuur en tribes verloren gegaan, of beter gezegd zijn hun wortels verder verspreid over de wereld. Vele die een dna-test hebben gedaan, kunnen zien dat ons dna vaak meerdere werelddelen in zich meedraagt.

Hoewel we dus nu in een tijd leven waarin onze wortels het meest verspreid en gemixt zijn dan dat we dat ooit op de wereld hebben ervaren, is er juist wel weer een enorm verlangen onder de mensheid naar meer community en eenheidsgevoel. Er ontstaan dan ook steeds meer nieuwe vormen van communities, groepen en tribes die met elkaar verbinden, werken en leven.

Gatherings of the Tribes werkt samen met vooral dit soort nieuwe tribes. Die vaak wel een respectvolle band of zelfs een samenwerking hebben met de oudere tribes, maar een hernieuwde vorm van zichzelf expressen en verspreiden hebben.

Naast dat Gatherings of the Tribes helpt bij de opbouw van een sterkere organisatie fundering en de facilitaire aspecten van hun diensten, kun je via Gatherings of the Tribes ook boekingen aanvragen bij de tribes. Denk hierbij aan het boeken van een groep artiesten, een conscious programma, sfeerbeheer, een groepstraining of organisch entertainment van de tribes!

Bookings aanvragen>